voorbereidingsdag - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Peter Mol - WaarBenJij.nu voorbereidingsdag - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Peter Mol - WaarBenJij.nu

voorbereidingsdag

Blijf op de hoogte en volg Peter

25 Augustus 2012 | Nederland, Noordwijk

na een nodige nachtrust en een uitgebreid ontbijt stelde rob voor om een trainingsritje te maken.

even de col d'estelle op en neer.
dit is de eerste col die we morgen op moeten.

in volledige tenue met een prima temp. en volle zon knalde team katwijk de col op.
zelf had ik nog wat pap in de benen van het ontbijt, dus rustig aan naar boven en genieten van het uitzicht

na afloop nog een drankje gedronken op de plaatselijke golfbaan. die soepele bewegingen gaven weer moraal.

het devies voor morgen is nu rusten, slapen, benen omhoog en voorbereiden voor de dag van morgen.

armand heeft vanmiddag zijn fiets laten servicen door rob. nieuwe cassette, ketting etc etc.
hans heeft toch maar mijn 12*30 cassette overgenomen. voorzichtigheid gaat voor alles.

de plaatselijke kruidenier is intussen verlost van het nodige wijn bier en water, zijnde de ijzeren voorraad van onze volgwagen.

vanavond kick off meeting . het onweer nu wel hier.

• 25 Augustus 2012 - 21:36

Corine Jonker:

Hoi Peter,

Zet hem op hè morgen.
    Heel veel suc6 toegewenst bij jullie tour voor life!

Gr. Corine

• 25 Augustus 2012 - 23:35

Thea:

Hoi allemaal,

Jullie zien er strijdvaardig uit de foto, klaar voor de tour.
    Het relaxen gaat jullie goed af zo te zien.
    Veel plezier morgen en allemaal een mooie rit toegewenst.

Thea

• 27 Augustus 2012 - 13:58

Leo Kruger:

inmiddels druk in de beklimming....?
    benieuwd hoe je de eerste dag verteerd...
    je weet het ....de mannen worden gedurende de tour alleen maar beter!!!

succes..en .... sterkte

Leo