Bult tot Bult; leiden-Mont Ventoux - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Peter Mol - WaarBenJij.nu Bult tot Bult; leiden-Mont Ventoux - Reisverslag uit Noordwijk, Nederland van Peter Mol - WaarBenJij.nu

Bult tot Bult; leiden-Mont Ventoux

Door: Peter de Mol

Blijf op de hoogte en volg Peter

31 Mei 2010 | Nederland, Noordwijk

Op 10 juni 2010 vertrekken we om 10 uur vanaf het terrein van Swift in Leiden voor een 10 daagse fietstocht naar de Mont Ventoux in Frankrijk. Per dag zullen we ongeveer 130 km afleggen. De route leidt via Turnhout, Dinant, Reims, Dyon en Lyon naar Bedoin. Vandaar uit zal de Mont Ventoux beklommen worden. Ons gezelschap bestaat uit een tiental fietsers aangevuld met een aantal begeleiders. Er wordt overnacht op campings.

Vanaf 10 juni zal, indien mogelijk, een reisverslag per dag geplaatst worden, met alle wetenswaardigheden van die dag. Daarnaast is een verslag gemaakt van de voorbereidingen op deze tocht.

Deze tocht staat in het teken van het Ronald McDonald huis in leiden. We proberen zo veel mogelijk sponsorbijdragen te verzamelen.

Veel plezier met het lezen van dit reisverslag en de sponsors bedankt voor hun bijdragen!

Peter de Mol

• 09 Juni 2010 - 09:38

Ria Van De Bos:

Peter,

Een kennis van mij heeft dinsdag 8 juni 2010 de Mont Ventoux gefietst en zij vond het geweldig. Een echte aanrader. Hoewel ze wel heeft afgezien.
    Veel succes.

Groet,